"De meest effectieve manier om je doelstelling te behalen"

Recepten

Wat ga je maken?

Een spier herstellend zalmpakketje met pesto, tomaat en gesmolten kaas uit de oven.

Wat je nodig hebt (voor 1 portie):

– 200-250 gram zalmfilet
– 4 cherrytomaatjes (gehalveerd)
– 1 stuk aluminiumfolie
– Olijfolie
– 1 eetlepel pesto
– 5 semi-zongedroogde tomaatjes
– 20-25 gram 30+ geraspte kaas
– Ovenplaat

Zo maak je het:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Leg een stuk aluminiumfolie op het aanrecht en vet het in met olijfolie.
3. Leg de zalm in het midden van de folie met de huid naar beneden.
4. Bestrijk de zalm met de pesto en verdeel gelijkmatig. Verdeel vervolgens de zongedroogde tomaatjes en cherrytomaten over de zalm.
5. Vouw het pakketje half dicht, met de opening naar boven. Bestrooi daarna pas de zalm met geraspte kaas.
6. Vouw het helemaal dicht (door bijvoorbeeld te rollen, zodat je hem weer makkelijk kunt openmaken) en leg het op de ovenplaat en schuif deze in de oven.
7. Laat het pakketje 10 minuten in de oven zitten.
8. Maak na 10 minuten het pakketje half open en bak de zalm nog eens 10 minuten.
9. Haal het na 10 minuten uit de oven en serveer het op een bordje met een heerlijke en frisse salade.
10. Smakelijk!

 

Wat staat er op het menu?

Pizza met een gezonde twist

Ingrediënten (1  pizza):
– 1 volkoren wrap (Santa Maria)
– 100 ml tomatenpuree
– 80-100 gram kipfilet
– 100 gram champignons
– Halve paprika groen
– Halve paprika rood
– 50 gram 30+ kaas (geraspt)

Voorbereiding:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in een pan tot ze gaar en goudbruin zijn
– Snijd de champignons, groene paprika en rode paprika in stukjes en roerbak deze een wokpan met een beetje olijfolie

Bereiding:
– Leg 1 volkoren wrap op een bakplaat
– Besmeer de wrap met tomatenpuree
– Beleg de wrap met de gebakken kipfilet en groenten
– Strooi als laatste stap nog wat geraspte kaas over de pizza
– Doe de bakplaat met de pizza in de oven en zet de timer op 8 minuten
– Smullen maar!!

Sport specific training for single seater drivers

Wanting to improve on your physique and concentration during racing?  We can provide physical training, nutritional advice, remote monitoring tools, reporting progress as well as on-track support.   Would you like to reach a higher level in race driving performance? And you are seriously keen improve your physical fitness? Since it is very important to be in your […]

Lees verder »

TROTS, TROTS en nog eens TROTS!!

Helemaal euforisch en met een super grote glimlach mogen we vertellen dat Maikel Smits de laatste en veertiende etappe van de Dakar Rally als 37e over de finish is gekomen. Als Dakar debutant heeft hij een geweldige indruk achter gelaten en is als 26e in het motor klassement geëindigd. Een top resultaat wat niemand ooit had verwacht! Met […]

Lees verder »

Facebook

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Referenties

Maikel “Samen met Wesley hebben we een plan gemaakt voor een ideale voorbereiding op fysiek en mentaal gebied naar DAKAR 2018. Het fijne van werken met Wesley is dat je aan alles merkt dat het training op maat is. Hij benaderd je persoonlijk zodat je het beste resultaat uit je zelf gaat halen. Wesley zorgt niet alleen voor een perfecte begeleiding tijdens het sporten maar motiveert je ook om je gehele levensstijl aan te passen. Dit maakt het voor mij een stuk gemakkelijker om mijn schema’s aan te houden en progressie te blijven maken. Als er uit een meting- en weging blijkt dat het ergens beter kan, wordt het trainingsprogramma meteen gefinetuned. Ik zeg het al regelmatig tegen Wesley en nu nogmaals hier, zonder Wesley was ik fysiek en mentaal nooit gekomen waar ik nu sta!!”

Bryan "Vorig jaar heb ik gebruik gemaakt van Personal training ter voorbereiding op de Wereld Kampioenschappen Taekwon-Do waar ik aan deel mocht nemen. Eerder dat jaar had ik de keuze gemaakt om een gewichtsklasse hoger te gaan. Op het moment dat ik startte met Personal training was ik fysiek nog niet klaar voor deze gewichtsklasse. Ik was namelijk nog te licht voor mijn klasse en kwam kracht te kort. Wesley heeft een trainingsschema opgesteld, dat specifiek was gericht op mijn sport, en een voedingsschema wat daarbij hoorde. De focus van de trainingen lag op explosieve kracht, uithoudingsvermogen en een toename van de vetvrije massa. Dit alles werd gedurende de trainingsperiode structureel bijgehouden door middel van tussentijdse metingen, wegingen en tussentijdse fitheidstesten. Ondanks dat je zelf het gevoel hebt dat je steeds fitter en sterker wordt, is het ook fijn om dit bevestigt te zien in deze tussentijdse metingen. Om vorderingen te maken is de wisselwerking tussen de Personal trainer en atleet naar mijn mening erg belangrijk. Wesley zit er kort op en probeert elke training het onderste uit de kan te halen, gezien mijn trainingsdoel was dit wel van belang. Wanneer je elke trainingen tot het uiterste probeert te gaan wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Hoewel de trainingen niet allemaal even goed gingen, was ik aan het einde van de trainingsperiode klaar voor de WK. Mijn gewicht was goed (ik was zwaarder geworden en mijn vetpercentage was afgenomen), en ook mijn uithoudingsvermogen en kracht waren verbeterd. Tijdens het WK voelde ik dat ik profijt heb gehad van de Personal trainingen. Helaas verloor ik nipt in de 3e ronde met sparring. Met het Nederlands team wisten we met teamsparring door te dringen tot de halve finale en wisten we hierbij de bronze medaille te veroveren op de Wereldkampioenschappen Taekwon-Do te Benidorm."

Patricia en Nathan "De beste personal trainer die je jezelf maar kunt wensen! Hij weet precies wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken of misschien nog wel meer dan je ooit had kunnen dromen....Ik en mijn zoon zijn dik tevreden over Wesley en bevelen hem zeer zeker bij iedereen aan!!"

Graeme from Zimbabwe "Wesley knows the demands of Motorsport, in particular what’s required physically to participate in Moto cross and Dakar style events. His physio and recovery work is excellent and always with a smile and genuine sense of the riders needs. He helped my own dakar achievement and I’d have no problem suggesting he guides you on your own sporting journey! Pick up the phone, get this man on board!"

Phil from New Zealand "When it was suggested the team take on Wes from Van Veghel Sports Training, the cheap kiwi in me said I can do without it, but to support the team I pitched in. So glad I did. Wes is all over our well-being. Sorting the knotted muscles at the end of the day, strapping those that need it, on hand with snacks and recovery shakes as we stepped of the bike. Pitching in on a hundred tasks around The Bivouac. But more than his professional service he his an accomplished dirt biker himself and his positive energy boosted the entire team. Thanks Wes you were a big part of my effort to finish Dakar 2020"

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Partners

Kwaliteit keurmerken

some_text

Massagepraktijk Wild

some_text