"De meest effectieve manier om je doelstelling te behalen"

Perfect Body Shape Plan Bronze

Het programma in het kort:

– Ontwikkel een droomfysiek waarbij u een gezondere, slankere, sterkere en energiekere

lichaam zal creëren in maar liefst drie maanden.

 

Bronze lidmaatschap bestaat:

– 3 maanden Perfect Body Shape Plan.

– 3x specifieke voedingsprogramma’s

– 3x specifieke trainingsprogramma’s.

– Iedere maand complete meting en weging.

 

Werkwijze:

U bent met bovenstaande traject drie  maanden onder specifieke begeleiding bij van Veghel Sports Training.

Dit houdt in dat u begeleidt zult worden op het gebied van voedings- en trainingsprogramma’s.

Aan de hand van uw doelstelling(en) en verzamelde gegevens zoals: geslacht, leeftijd, lengte, gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, lichaamsomvang en dagelijks fysieke belasting zal er een voeding- en trainingsprogramma samengesteld worden wat exact op u is afgestemd.

Iedere maand zal er een meting en weging plaats vinden, aan de hand van de resultaten zal het voedingsprogramma bijgesteld worden en zult u tevens een nieuw trainingsprogramma ontvangen.

 

Inschrijving:

Durft u de uitdaging aan? Schrijf dan snel in en ontwikkel nu nog uw droomfysiek!

U kunt uzelf inschrijven door een e-mail te sturen naar van Veghel Sports Training: info@vanveghelsportstraining.nl

 

Sport specific training for single seater drivers

Wanting to improve on your physique and concentration during racing?  We can provide physical training, nutritional advice, remote monitoring tools, reporting progress as well as on-track support.   Would you like to reach a higher level in race driving performance? And you are seriously keen improve your physical fitness? Since it is very important to be in your […]

Lees verder »

TROTS, TROTS en nog eens TROTS!!

Helemaal euforisch en met een super grote glimlach mogen we vertellen dat Maikel Smits de laatste en veertiende etappe van de Dakar Rally als 37e over de finish is gekomen. Als Dakar debutant heeft hij een geweldige indruk achter gelaten en is als 26e in het motor klassement geëindigd. Een top resultaat wat niemand ooit had verwacht! Met […]

Lees verder »

Facebook

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Referenties

Maikel “Samen met Wesley hebben we een plan gemaakt voor een ideale voorbereiding op fysiek en mentaal gebied naar DAKAR 2018. Het fijne van werken met Wesley is dat je aan alles merkt dat het training op maat is. Hij benaderd je persoonlijk zodat je het beste resultaat uit je zelf gaat halen. Wesley zorgt niet alleen voor een perfecte begeleiding tijdens het sporten maar motiveert je ook om je gehele levensstijl aan te passen. Dit maakt het voor mij een stuk gemakkelijker om mijn schema’s aan te houden en progressie te blijven maken. Als er uit een meting- en weging blijkt dat het ergens beter kan, wordt het trainingsprogramma meteen gefinetuned. Ik zeg het al regelmatig tegen Wesley en nu nogmaals hier, zonder Wesley was ik fysiek en mentaal nooit gekomen waar ik nu sta!! ”

Bryan "Vorig jaar heb ik gebruik gemaakt van Personal training ter voorbereiding op de Wereld Kampioenschappen Taekwon-Do waar ik aan deel mocht nemen. Eerder dat jaar had ik de keuze gemaakt om een gewichtsklasse hoger te gaan. Op het moment dat ik startte met Personal training was ik fysiek nog niet klaar voor deze gewichtsklasse. Ik was namelijk nog te licht voor mijn klasse en kwam kracht te kort. Wesley heeft een trainingsschema opgesteld, dat specifiek was gericht op mijn sport, en een voedingsschema wat daarbij hoorde. De focus van de trainingen lag op explosieve kracht, uithoudingsvermogen en een toename van de vetvrije massa. Dit alles werd gedurende de trainingsperiode structureel bijgehouden door middel van tussentijdse metingen, wegingen en tussentijdse fitheidstesten. Ondanks dat je zelf het gevoel hebt dat je steeds fitter en sterker wordt, is het ook fijn om dit bevestigt te zien in deze tussentijdse metingen. Om vorderingen te maken is de wisselwerking tussen de Personal trainer en atleet naar mijn mening erg belangrijk. Wesley zit er kort op en probeert elke training het onderste uit de kan te halen, gezien mijn trainingsdoel was dit wel van belang. Wanneer je elke trainingen tot het uiterste probeert te gaan wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Hoewel de trainingen niet allemaal even goed gingen, was ik aan het einde van de trainingsperiode klaar voor de WK. Mijn gewicht was goed (ik was zwaarder geworden en mijn vetpercentage was afgenomen), en ook mijn uithoudingsvermogen en kracht waren verbeterd. Tijdens het WK voelde ik dat ik profijt heb gehad van de Personal trainingen. Helaas verloor ik nipt in de 3e ronde met sparring. Met het Nederlands team wisten we met teamsparring door te dringen tot de halve finale en wisten we hierbij de bronze medaille te veroveren op de Wereldkampioenschappen Taekwon-Do te Benidorm."

Marc “Ik (42) kan Wesley van Veghel zeker aanraden als Personal Trainer. Toen ik bij hem binnenkwam liet mijn conditie te wensen over en was elke poging tot sporten in de afgelopen 40 jaar afgelopen na een maand of twee, gecombineerd met een drukke, maar zittende, baan was dat geen garantie voor een lijf in conditie. Dankzij Wesley gaat mijn conditie sterk vooruit en neemt mijn spiermassa zichtbaar toe. Ik zit beter in mijn vel en ga zelfs met plezier naar de training, dat is iets dat ik me een half jaar geleden echt niet voor kon stellen.”

Gigli “Ik ben een voetballer en speel bij FC Oss. Ik ben een verdedigende middenvelder. En op die plaats moet je wel sterk zijn, daarom ben ik begonnen met de Personal Training bij Van Veghel Sports Training. Mijn doel is om een goede en sterke voetballer te worden. Wesley heeft dan ook voor mij een sportspecifiek training en tevens ook een voedingsprogramma gemaakt. Ik merk ook dat ik progressie heb gemaakt, zo ben ik zwaarder geworden en weeg ik momenteel 73 kilogram. Bij aanvang was dit 67 kilogram. Vooral mijn spiermassa is toegenomen, dit allemaal dankzij Wesley! Als je zijn trainings- en voedingsprogramma goed volgt zie je automatisch een goed resultaat. Wie een Personal trainer nodig heeft zou ik zeker Wesley van Veghel aanraden, hij is een echte topper!”

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Partners

Kwaliteit keurmerken

some_text

Massagepraktijk Wild

some_text