Online coaching

Behaal uw fysieke en mentale doelen met behulp van op maat gemaakte training- en voedingsprogramma’s die afgestemd worden op uw leven.

Wat online coaching u kan bieden:

Professionele begeleiding waar u ook bent

Voeding- en trainingsprogramma’s op maat

√  Bijstellen van voeding- en trainingsprogramma’s

Binnen 24 uur antwoord | 24/6

 

Online Coaching

Is dus het ultieme  traject wanneer u extra begeleiding nodig heeft met zowel voeding, training en leefstijlinterventie. Het prettige aan dit traject is dat uw voeding- en trainingsprogramma’s continue bijgesteld worden zodat het op alle vlakken een uitdaging blijft. Door een evenwichtige samenstelling van de programma’s zal uw lichaam gaan veranderen naar het doel wat U voor ogen heeft. Ook geven we u dat extra steuntje in uw rug zodat u ook door de moeilijkere dagen heen komt.

 

Voeding

Wilt u een persoonlijk voedingsprogramma afgestemd op uw doelen en specifieke wensen? Wij helpen u met het opstellen van een op maat gemaakt voedingsplan. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is essentieel om uw doel(en) te bereiken.

 

Training

Zit u met vragen over training? Bijvoorbeeld: welke oefeningen moet ik nu doen voor het behalen van mijn doelen? En hoe vaak moet ik een bepaalde beweging dan doen? Wij helpen u! Samen met onze professionals stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma op die gebasseerd is op  uw persoonlijke doel(en) en fysieke belastbaarheid. Wij kijken niet alleen maar naar de training, maar naar het algehele plaatje!

 

Mindset & motivatie

Heeft u moeite om het traject vol te houden? Wij helpen u! Samen stellen we een realistisch doel op en onze professionals adviseren u over uw voedingspatroon, dagelijkse (sport)activiteiten en geven feedback over uw progressie. Onze coaches kijken met u mee, ook als het even niet vlekkeloos verloopt. Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar voor de stap naar een gezonder, fitter, sterker en slanker lichaam? Twijfel dan niet en kies voor het Online Coaching traject!